Esse ihonhoitosarja

Essen ihonhoitofilosofia vakuutti heti, kun sarjaan ensimmäistä kertaa perehdyin. Esse tähtää pitkäaikaisiin tuloksiin ja on kiinnostunut ihon aidosta hyvinvoinnista, se ei usko ihon vahingoittamiseen lyhyen aikavälin tulosten saavuttamiseksi, mikä on ikävä kyllä monen hoitomuodon lähtökohtana.

Esse on tieteeseen, ihon mikrobiomiin pohjautuva vegaaninen, hiili -ja muovineutraali, luomusertifioitu, gruelty free ja vapaata kauppaa tukeva ihonhoitosarja. Iho on ekosysteemi, jota suojelee elävät, hyödylliset bakteerit, sienet ja virukset. Näiden monimuotoisuus on ihollamme vähentynyt länsimaistumisen, luonnosta erkaantumisen myötä ja meille on kehittynyt uusia yleisiä iho-ongelmia kuten herkistymistä, aknea ja rosaceaa. Myös haitallinen ihonhoito, liian pesevät tai vääränlaisia säilöntäaineita sisältävät tuotteet vahingoittavat mikrobiomia. Essen missio on monipuolistaa tätä ihollamme olevaa suojapanssaria, pitää bakteerikanta mahdollisimman villinä ja näin auttaa ihoa toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Monipuolinen mikrobiomi autta ihoa mm. tuottamaan hyaluronihappoa ja muita kosteuttavia tekijöitä ja pitää ihon PH:n optimaalisena. Tällöin iho on rauhallinen, terve, näyttää hyvältä ja myös ikääntyy hitaammin. Essen raaka-aineet ovat vertaansa vailla! Onkin hyvä muistaa, että tuote on yhtä kuin sen sisältämät raaka-aineet, kun tekee ostopäätöstä. Halpa hinta selittyy yleensä inci-listaa katsoessa, mutta tämäkään maailma ei ihan niin mustavalkoinen ole, siitä voisi tehdä oman postauksensa…

Omasta mielestäni sana “ryppyvoide” joutaa romukoppaan. Eiköhän tämän päivän ihmisen ole jo aika ottaa järki käteen ja tutkailla asioita realistisesti, miettiä mikä on oikeasti totta ja ohittaa sujuvasti mainokset, missä reilusti tekniikalla silotetut naiset lupaavat mielettömiä tuloksia vain muutamissa tunneissa vaaleanpunaisella, kermaisella ihmevoiteella. Ikävä kyllä ne oikeat, pitäaikaiset ja aidot tulokset eivät yleensä löydy pikakaistoilta, mutta silti ihonhoito ei missään tapauksessa ole ilotonta tai tylsää, päinvastoin! On erittäin ihana tunne levittää kasvoille tuotteita, joiden tietää aidosti tukevan ihon hyvinvointia ja itseasiassa tuloksia tulee kuitenkin melko nopeasti! Esse tarjoilee monipuolisen kattauksen ihonhoitotuotteita, vaikka se puhuukin ihominimalismin puolesta, eli käytetään vain niitä tuotteita mitä iho todella tarvtsee. Ylihoitaminen sekoittaa ihon toimintoja yhtälailla kuin hoitamattomuus. Essen tuotteilla voi kuitenkin hyvillä mielin myös tuoteintoilijat ihoaan hoidella, vielä kun kotihoitotuotteet valitaan ammattilaisen kanssa yhdessä.

Hoitolasarjana Esse palvelee myös loistavasti. Se teke jatkuvaa tutkimus- ja kehitystyötä ja pitää meidät kosmetologit ajantasalla koulutuksien ja hyvien oppimis materiaalien avulla. Koulutukset ovat laadukkaita, jos aiheena esim. on Essen aurinkovoide, käydään ensin kertauksena ja uusien tutkimusten valossa läpi aurinon vaikutuksia iholla ja sitten vasta kerrotaan mikä on essen vastine ongelmiin. Perusteellista, arvostan.

Jos Esse ei vielä ole sinulle tuttu sarja, suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Jos ostat tuotteesi Moodilta, saat asiakaskortin mihin kerätään tarroja tuotepakkauksista, kymmenen tarran jälkeen saat valita ilmaisen tuotteen muutamista vaihtoehdoista. Kasvohoitojen yhteydessä saat tuotteista 10% alennuksen, jos olet valinnut sen lisäpalveluksi. Näin on helpompi pitää myös oikea määrä tuotteita hyllyssä.

Rewild your skin, villiinnytä ihosi sen alkuperäiseen loistoon Essen avulla!

Seuraava
Seuraava

BC-värianalyysi