kosmeettinen Gua sha

Kuvapari ennen hoitoa ja hoidon jälkeen. Kasvonpiirteet tulevat kauniimmin esille, silmät ja iho kirkastuu. Hyvä pohja esim. juhlameikille!

Osallistuin ensimmäiseen Suomessa kosmetologeille järjestettävään kosmeettisen gua shan, Yin Your Skin Pro koulutukseen vuonna 2020 Helsingissä, kouluttajana toimi Katja Kokko. Tämä hoito onkin siitä lähtien ollut yksi Moodin suosituimmista ja siitä on tullut monen luottohoito aina kun peilikuva alkaa näyttämään harmaalta ja olo on kulahtanut. Eikä ihme!! Hoidon vaikutukset on helppo halutessa todentaa kuvien avulla.

Kosmeettinen gua sha on yhdistelmä perinteistä kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvaa gua shaa, sidekudoshierontaa ja lymfahierontaa. Gua sha on yksi tämän päivän trendeistä, mutta jää varmasti pysyväksi hoitomuodoksi sen tehokkuuden ja holistisuuden vuoksi. Hoito on siis myös erittäin rentouttava ja sen vaikutukset tuntuvat parhaimmillaan koko kehossa. Kosmeettinen gua sha tuo iholle elinvoimaa, kiinteyttä ja kirkkautta ja sillä vaikutetaan huomattavasti syvemmälle ihoon kuin kosmetiikalla, joten gua shan ja oikeanlaisen ulkoisen hoidon yhdistelmällä on odotettavissa hyviä, kestäviä tuloksia.

Kosmeettisen gua shan positiivisia vaikutuksia:

  • Tehokas ja luonnollinen vaihtoehto pistoshoidoille ja kemiallisille kuorinnoille

  • Silottaa ryppyjä

  • Kiinteyttää ihoa

  • Kirkastaa ihoa

  • Tasoittaa väriä

  • Poistaa turvotusta

  • Auttaa ihoa ikääntymään kauniisti

  • Rentouttaa hermostoa

  • Aktivoi ihosolujen toimintaa

  • Vapauttaa jännityksiäl ihaksissa ja sidekudoksissa

Hoidon kulku

Hoidossa kasvot puhdistetaan, kosteutetaan hotonesteellä ja tämän jälkeen iholle levitetään ihana luomu kasvoöljy. Öljytty iho on hyvä pohja aloittaa varsinainen käsittely Jalo-lastalla ja Niva-lusikalla. Lasta ja lusikka on tehty Jade-kivestä ja niillä on omat roolinsa kokonaisuudessa. Lastan monipuolinen muoto mahdollistaa pikkutarkankin työskentelyn ja se mukautuu hienosti kasvojen eri alueisiin. Lusikka puolestaan toimii hyvin silmänympäryksillä ja lymfaattisissa liikkeissä, sekä herkällä iholla. Hoito aloitetaan dekolteelta, edetään niskan ja kaulan kautta kasvoille ja päädytään päänahan käsittelyyn. Aikaa kuluu n. 1,5 h ja siihen voi yhdistää myös kuorinnan ja/tai naamion. Tämän rentouttavan ja rauhoittavan hetken jälkeen olo on levännyt, peilikuva raikas ja iho pehmeä.

Sarjahoitona tulokset kumuloituvat ja hoitokerrat on hyvä tehdä viikon välein.



Edellinen
Edellinen

BC-värianalyysi